Valuta:
GBP

Rólunk

Élje meg álmait, Aphrodité szigetén!

A mediterrán életstílus ma már nem csak egy álom. A magyarországi ingatlan piacon bekövetkezett áremelkedések miatt, egy ciprusi tengerparti ingatlan ára ma már a legtöbb esetben sokkal kedvezőbb a budapesti, vagy balatoni kínálatnál. Természetesen egy külföldi ingatlan vásárlása nem tűnik egyszerű feladatnak. A tulajdoni papírok, az illetékek, az ügyvédek és az egyéb bürokrácia sokszor felemészti az embert. A Privilege Properties Kft. - Ciprusi Ingatlanok azzal a céllal jött létre, hogy segítsen a hazai érdeklődőknek álmai otthona megtalálásában Aphrodité szigetén.

Kollégáimmal büszkén mondhatjuk el, hogy számos ingatlan vásárlásában nyújtottunk teljes körű segítséget Ügyfeleink számára a kiválasztástól az átvételig.

Cégünk csakis ellenőrzött Partnerek projektjeit, ingatlanjait értékesíti, tisztázott tulajdoni viszonyokkal, hitelmentes kivitelezőkkel, rejtett költségek nélkül. Ügyfeleinknek ingyenes ügyvédi konzultációt, az ingatlan megtekintéséhez szállást, valamint magyarul beszélő kisérőt biztosítunk! A megvásárolt ingatlanok kiadásában megbízható partnercégünk a https://diamondresidencecyprus.com/  nyújt segítséget! 

Magam és a Privilege Properties - Ciprusi Ingatlanok csapata nevében, várjuk megtisztelő érdeklődésüket!

Tisztelettel:

 

denis3.jpg

Denis Zincsenko

Kereskedelmi igazgató

+36 70 940 4095

denis.zincsenko@ciprusiingatlanok.hu

 

Privilege Properties Kft.

Székhelye: 1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.

Cégjegyzékszám: 01 09 327463

Adószám: 26384832-2-41

 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.