Iskele, 7000 fő lakosú település Észak- Ciprus Long Beach partjainál, Larnacától mintegy 50 percnyi autóútra fekszik. A Park Residence új építésű apartmanjai a tengerparttól kb. 200 m-re, gyalog 2 percnyire épülnek. A társasház leendő tulajdonosainak kényelméről nemcsak a közös használatú park, játszótér, fitness terem, külső- és belső, gyerek- és felnőtt medence, vízi csúszda, golf centrum gondoskodik, de szolgáltatások sokasága éttermek, boltok kaptak helyet a komplexumban. A zömében tengerre néző apartmanok tervezésénél elsődleges szempont volt az itt lakók igényeinek minél szélesebb körű kiszolgálása.  

A Park Residence apartmanjai nemcsak ideális otthonok, de a dinamikusan fejlődő infrastruktúra, valamint a turisták számának növekedése miatt, kiváló befektetési lehetőséget is nyújtanak. 

 A 11 épületből álló Park Residence projekt új építésű lakásai a tengerparttól kb. 200 m-re, gyalog 2 percnyire épülnek. Az ingatlan kínálat széleskörű, a stúdiólakásoktól a nagy teraszos penthouse lakásokig minden típus megtalálható.

Valamennyi lakáshoz nagy méretű erkély tartozik és az ár a beépített konyhabútort minden esetben tartalmazza!


Az első ütem (A,B épület) átadási dátuma 2019. december! 
A második ütem (C,D és E épület) átadási dátuma 2020. október!
A harmadik ütem (G,H és I épület)átadási dátuma 2021. október!


KEDVEZŐ FIZETÉSI FELTÉTELEK, KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSSEL!