Valuta:
GBP

GYIK

Miért érdemes Cipruson ingatlant vásárolni?

Ciprus Szicília és Szardínia után a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete. Míg a sziget földrajzi szempontból Ázsiához tartozik, addig az ország kulturális és politikai szempontból is Európa része.  

Ciprus egy gyönyörű sziget, Aphrodité itt lépett ki a habokból és lábnyomát az egész miliő magán viseli. 

Ciprus nemcsak egy gyönyörű mediterrán sziget, hanem dinamikusan fejlődő régió is. A sziget strandjai világhírűek és a turisták számának növekedésével robbanásszerű ingatlan és infrastrukturális fejlesztések indultak el egész Ciprus szerte. Szállodák, utak, magas színvonalú kiszolgáló egységekkel körbevett strandok, parkok, golf centrumok épülnek a partokhoz közel. 

Jelen pillanatban az ingatlanpiac még nagyon jó árfekvéssel, kedvező konstrukciókkal kínál befektetésre is apartmanokat, társasházi lakásokat, melyeket az év 8 hónapjában szinte biztosan ki lehet adni. 

Cégünk a Privilege Properties Kft.,azzal a céllal alakult, hogy Ügyfelei számára teljes körű ügyintézéssel, a lehető legjobb ingatlan vásárlásokat segítsen véghezvinni Ciprus szigetén.

 

Hogyan tudok ingatlant vásárolni?

Cégünk a Privilege Properties a ciprusi ingatlan kiválasztásához, valamint a vásárlás végbementeléhez teljes körű segítséget nyújt. Tapasztalt kollégáink segítenek az Önök speciális igényeinek felmérésében, az ingatlan kiválasztásában, valamint a vásárlás véghezvitelében.

Kiválasztottam egy nekem tetsző ingatlant, mi fog történni?

Kollégánk hamarosan az Ön által megadott elérhetőségek egyikén keresni fogja, majd egy személyes találkozó keretén belül bővebb felvilágosítást ad a lehetőségekről.

Lehetőségem van megtekinteni az ingatlant a helyszínen?

Természetesen, kollégánk elkíséri Önt és Partnerét Ciprusra, cégünk három éjszakára ingyenesen szállást biztosít. Az Önök költsége a repülőjegyük, valamint a transzfer egyszeri díja a Larnacai reptértől. 

Mi a vásárlás menete?

A vásárlás első lépése a foglaló letétele, mely általában 3000 - 5000 EUR-ba kerül, mely egy hétre vonatkozik. Amennyiben ezt követően nem történik vásárlás a foglaló elveszik.

Szerződés kötésekor a vételár 30 %-át kell megfizetni, a fennmaradó összegre építtetőtől függően 1 - 2 év áll rendelkezésre kamatmentesen.

Amennyiben egyéb kérdésük lenne, kérjük keressenek minket, cégünk elkötelezett híve a teljes körű tájékoztatásnak,  jogi tanácsadónk a szerződéskötés során felmerülő minden kérdésükre rendelkezésükre áll.

Vannak-e egyéb költségek a vételáron kívül?

Igen, általában azokkal a költséggel kell számolni, amik egy hazai ingatlanvásárlás esetén is fellépnek. 

Az alábbi költségek jelentkeznek általában, a pontos díjakat az adott ingatlan vásárlása előtt tudjuk megmondani. 

 

- ciprusi ügyvédi díj  

 

- helyi illeték

 

- az Általános Forgalmi Adó (csökkentett kulcsú Áfa)

 

- a villanyóra, valamint a vízóra beszerelésének díja

 

Pontos adatokkal az ingatlan ismeretében tudunk szolgálni, kérjük keresse kollégáinkat!

Milyen pénznemben fizethetek?

Euróban, Angol fontban, Amerikai dollárban lehetséges a fizetés.